fbpx

video | 800 de lei pentru fiecare client. Doi tineri au fost reținuți pentru că ar fi impus mai multe minore să se prostitueze

Doi tineri de 22 și 24 de ani, membri ai unei grupări infracționale, au fost reținuți pentru trafic de copii în scopul exploatării sexuale. Persoanele, domiciliate în raionul Fălești, ar fi profitat de vulnerabilitatea unor tinere pe care le-ar fi impus să se prostitueze în municipiul Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma unor investigații s-a stabilit că suspecții, de la începutul anului 2019, ar fi recrutat mai mult minore din centrele de agrement, le-ar fi adăpostit într-un apartament închiriat în capitală, după care ar fi plasat poze cu ele pe un site de anunțuri, în scopul atragerii mai multor clienți cu care fetele ar întreține relații sexuale.

Pentru serviciile prestate minorele primeau câte 800 de lei de la fiecare client, iar zilnic deserveau circa opt bărbați. Ulterior, acestea erau deposedate de mijloacele bănești acumulate.

În urma perchezițiilor efectuate în locuință, oamenii legii au depistat două fete cu vârsta de 14 și, respectiv, 16 ani care erau impuse să se prostitueze. 

Astfel, a fost inițiată o cauză penală pentru trafic de copii, iar suspecții au fost arestați pe un termen de 30 de zile. Dacă va fi dovedită vinovăția, aceștia riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button