fbpx

Vânzarea sau achiziționarea unei proprietăți. Beneficiile de a lucra cu un agent RE/MAX

Vânzarea sau achiziționarea unei proprietăți este o tranzacție foarte importantă, deoarece se cer o mulțime de resurse, timp și bani. Din acest motiv, colaborarea cu un agent imobiliar al unei companii imobiliare în Chișinău este o soluție rezonabilă care te poate scăpa de multe griji și nevoi. Iată câteva beneficii de a lucra anume cu un agent RE/MAX atunci când vine vorba de o achiziție sau vânzare imobiliară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
  1. Ai parte de sfaturi profesionale

Piața imobiliară este plină de oferte, însă s-ar putea să-ți ia ceva timp până vei căuta, găsi sau vizualiza acele proprietăți. Cea mai bună soluție este să colaborezi cu un agent imobiliar RE/MAX care cunoaște bine piața de imobile în Chișinău, îți analizează dorințele și colaborează cu consilieri profesioniști pentru a găsi cele mai bune opțiuni.

  1. Economisești o groază de timp

Sfaturile și recomandările unui agent imobiliar RE/MAX îți pot economisi timp. Astfel, vei avea șansa de a găsi casa la care ai visat mereu sau să vinzi imobilul dorit cât mai rapid.

  1. Transparență și securitate

Pe lângă cunoștințe și timp, procesul de cumpărare/vânzare a unei locuințe necesită o analiză amănunțită a proprietății și a documentelor proprietarului acesteia. În acest caz, agentul imobiliar RE/MAX se va asigura că nu există circumstanțe neplăcute care ar putea pune în pericol tranzacția.

  1. Capacitatea de a organiza vizite

Din momentul în care îți scoți locuința la vânzare, este foarte important să poți răspunde la telefon și să organizezi vizite, sau invers – să poți analiza potențialele oferte pentru a cumpăra un imobil. Nu este ușor să jonglezi între viața personală și cea profesională, însă cu ajutorul unui agent imobiliar RE/MAX, te poți asigura că nu ratezi nicio oportunitate.

  1. Publicitate și promovare calitativă

RE/MAX este lider mondial în imobiliare, de aceea agentul imobiliar cu care vei colabora va avea grijă ca solicitarea ta să fie promovată intens pe diferite platforme media online de vânzare sau cumpărare a bunurilor imobiliare.

Așadar, dacă intenționezi să vinzi/cumperi un apartament sau o casă, alege să colaborezi cu agenți imobiliari RE/MAX! Te așteptăm la unul din birourile companiei, unde îți vom oferi consultații profesioniste și suport în toate procedurile necesare pentru o tranzacție reușită.

RE/MAX – lider mondial în imobiliare!

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button