fbpx

Va accepta PAS inițiativa celor de la PLDM? „Adevăratul bloc electoral e al alegătorilor, nu al liderilor”

După ce Partidul Liberal Democrat i-a invitat pe cei de la Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate să formeze un bloc electoral, PAS a venit cu o reacție pe pagina de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reprezentanții au precizat că formațiunea deja a desemnat o candidată pentru alegerile prezidențiale, solicitând să fie susținută.

„PAS şi-a înaintat deja candidata la funcţia de preşedintă, în persoana Maiei Sandu, iar principalul obiectiv al nostru este bunăstarea oamenilor, prin alungarea de la putere a lui Dodon și a celorlalți hoți de miliarde. E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal pe spatele cetățenilor.

Și alegătorii PAS, și cei ai Platformei DA, ai PL, ai PD sau ai PLDM s-au săturat de hoți. Chemăm să o sprijine pe Maia Sandu toți oamenii care vor să scape de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon. Acesta va fi adevăratul bloc electoral, al alegătorilor, nu al liderilor politici care astăzi sunt, iar mâine – nu”, au scris cei de la PAS într-un comunicat.

Astăzi, Biroul Permanent Central al PLDM a adresat Partidului Acțiune și Solidaritate și Platformei DA propunerea de a crea un bloc electoral pentru scrutinul prezidențial de pe 1 noiembrie curent, dar și pentru alegerile parlamentare anticipate. Cei de la Platforma DA nu au reacționat public, deocamdată, la această inițiativă.

Articole asemănătoare

Back to top button