fbpx

UPDATE: Procurorii anticorupție cer mandat de arest pe numele lui Ilan Șor și anunțarea sa în căutare

UPDATE: După ce mai multe bunuri care ar aparține lui Ilan Șor au fost sechestrate, procurorii au înaintat un demers magistgraților de la Judecătoria Cahul, cerând mandat de arest pe numele lui Ilan Șor și anunțarea sa în căutare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială:

Mai multe bunuri care ar aparține președintelui Partidului Șor au fost sechestrate în această dimineață. Potrivit șefei interimare a Procuraturii Anticorupție, Adriana Bețișor, sechestrul are loc în legătură cu dosarele privind frauda bancară, în care este vizat și Ilan Șor. 

Bețișor a mai declarat pentru TV8 că sunt vizați și câțiva agenți economcii, însă valoarea bunurilor urmează a fi comunicată mai târziu de procurori.

„A fost aplicat sechestru, de fapt, acum suntem încă în proces, pe mai multe bunuri. Sunt bunuri care aparțin mai multor companii, inclusiv companii care gestionează regimul de vânzare a bunurilor Duty Free. Sunt vizați mai mulți agenți economici. Este vorba despre investigația fraudei bancare”a precizat Adriana Bețișor.

De menționat că Ilan Șor a fost condamnat în prima instanță, în vara anului 2017, la 7 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul fraudei bancare. Dosarul se află de mai multe luni la Curtea de Apel Cahul.

Articole asemănătoare

Back to top button