fbpx

update, foto | Trei persoane, printre care doi minori, au ajuns la spital, după ce un microbuz s-a răsturnat 

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce automobilul în care se aflau s-a izbit în remorca unui camion și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă în localitatea Goian, din municipiul Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Preliminar se cunoaște că în accident a fost implicat un microbuz de model Volkswagen și un camion de marca ZIL care transporta caroseria unui autobuz. Din imaginile suprinse de un martor ocular la fața loculului, se vede că microbuzul s-a izbit în remorca camionului, iar în urma impactului s-a răturnat.

(update, ora 13:40) Ofițera de presă a IP Chișinău, Svetlana Scripnic, a declarat pentru ZUGO că pe traseul Ciorescu, la ora 11:00 a fost înregistat un accident cu implicarea unnui camion și a unui Volkswagen. Patru persoane au fost rănite. Au avut de suferit șoferul camionului în vârstă de 55 de ani, șoferul microbuzului în vârstă de 35 de ani și doi minori de 6 și 9 ani. În urma accidentului șoferul de 35 de ani și cei doi minori au fost preluați de ambulanță.

În dependență de gravitatea leziunilor cu care s-au ales victimele, șoferul care va fi găsit vinovat, va fi atras la răspundere conform legislației Totodată, la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, poliția, dar și o ambulanță.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button