fbpx

Un taximetrist beat criță în timpul orelor de muncă a fost reținut în capitală. A încercat să fugă când a observat echipajul de poliție

Un taximetrist din Chișinău a fost reținut de oamenii legii după ce a fost observat în stare de ebrietate în timpul orelor de lucru. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Inspectorii de patrulare au fost sesizați astăzi, în jurul orei 10:00, de către administratorul grupului de pe Facebook „Город без маршруток! Водители помогают пешеходам”.

La scurt timp, mașina de model Toyota Prius a fost depistată la intersecția străzilor Vadul lui Vodă și Uzinelor. La somarea legală a agentului de patrulare de a stopa automobilul, șoferul, care circula haotic, a apăsat intenționat pe accelerator pentru a scăpa de oamenii legii.

Urmărit timp de câteva minute, într-un final, acesta a stopat mașina. La volan se afla un bărbat în vârstă de 37 de ani, vizibil în stare de ebrietate. Refuzând testarea alcoolscopică, șoferul a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie și supus testului alcoolscopic.

Aparatul Drager a confirmat prezența a 1,28 mg/l de alcool în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost pornit un proces penal, iar automobilul a fost dus la parcarea specială.

Poliția îndeamnă cetățenii care devin martorii unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului să apeleze neîntârziat la numărul de telefon 067112902 sau la 112.

Articole asemănătoare

Back to top button