fbpx

Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în România: În autovehicul se afla o familie cu șapte copii minori

Un microbuz, cu nouă persoane din R. Moldova la bord, s-a răsturnat în județul Vrancea, România. Accidentul s-a produs la ieşire din Adjudu Vechi spre localitatea Homocea. S-a întâmplat în seara zilei de 8 ianuarie. Salvatorii români au activat Planul roșu de intervenție, informează Agerpres.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În microbuzul care se îndrepta spre Republica Moldova călătorea o familie formată din doi adulți și șapte copii cu vârste între un an și jumătate și 14 ani, cetățeni din Republica Moldova.

Alertați despre producerea accidentului, la fața locului au intervenit salvatorii, ambulanțele și alte echipe specializate.

Toate cele nouă persoane au avut de suferit. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior opt dintre acestea au fost transportate la spital pentru evaluare. Conform sursei citate, tatăl, conducătorul auto, a refuzat transportul la spital.

Pentru că din primele informații s-a înțeles că ar fi fost vorba de 16 persoane implicate în accident, începând cu ora 20:00 a fost declanșat Planul roșu de intervenție, care a fost dezactivat după circa 20 de minute.

Amintim că un alt microbuz ce efectua curse Bucureşti-Chişinău, la bordul căruia se aflau 17 persoane, s-a răsturnat luni, 8 ianuarie, în România, pe DN 24. Accidentul s-a produs între localităţile Gara Berheci şi Priponeşti, din judeţul Galaţi efectua curse Bucureşti-Chişinău.

Articole asemănătoare

Back to top button