fbpx

Un bărbat din Căușeni s-a stins din viață după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. În ce stare se află soția și copilul său?

O familie din raionul Căușeni trece prin clipe grele, după ce un bărbat a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:00. O femeie a fost cea care a anunțat medicul de gardă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Căușeni, Silvia Vetcu, a declarat pentru ZUGO că la domiciliul unde a decedat bărbatul a fost depistată și o femeie de 42 ani, preliminar intoxicată cu monoxid de carbon.

„Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că bărbatul de 45 de ani, soția sa de 42 și copilul lor de 9 anișori au revenit de peste hotare pe 6 mai. A doua zi dimineață, în jurul orei 09:00, mama femeii, care este în vârstă de 69 de ani, a venit la ei în vizită. Astfel, aceasta și-a depistat fiica în stare gravă și ginerele decedat în dormitorul lor”, ne-a spus ofițera.

Preliminar s-a stabilit ca aceștia au conectat cazanul pentru a încălzi casa și din cauza unor defecțiuni tehnice s-a emanat monoxid de carbon.

Menționăm că micuțul celor doi soți nu a avut de suferit, pentru că acesta dormea în altă cameră.

Articole asemănătoare

Back to top button