fbpx

Un bărbat din Briceni ar fi fost omorât și aruncat într-o groapă din spatele casei. Bănuitul nu-și recunoaște vina

Caz tragic la Briceni: Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit mort în spatele unei locuințe din satul Țețcani. Preliminar, victima ar fi fost omorâtă cu un topor și aruncată într-o groapă de gunoi. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre descoperirea corpului neînsuflețit al bărbatului a anunțat primarul localității, pe 14 iulie curent. Ajunși la fața locului, în gospodăria unde locuiește bărbatul, oamenii legii au depistat pe pat și pe podea urme de culoare asemănătoare sângelui.

„În urma investigațiilor întreprinse de către polițiști, s-a stabilit că victima se afla la muncă sezoniera în satul Tețcani. Aceasta, împreună cu bănuitul în vârstă de 50 de ani, a consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, între ei s-ar fi iscat un conflict, ceea ce a și dus la săvârșirea acestei infracțiuni”, a susținut ofițera de presă Eugenia Molceanov, pentru tv8.md.

Fiind examinat cadavrul bărbatului, au fost găsite semne vizibile de moarte violentă, care vor fi investigate în continuare de către medicul legist. Totodată, toporul cu care ar fi fost ucis bărbatul a fost descoperit în gospodăria suspectului, fiind ascuns într-un șopron, cu urme de culoare asemănătoare sângelui.

Menționăm că tragedia este cercetată în continuare, pe cazul dat fiind pornită o cauză penală. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Până în acest moment el nu și-a recunoscut vina.

Articole asemănătoare

Back to top button