fbpx

Un bărbat de 34 de ani, găsit fără suflare în fața unui market din centrul capitalei. Ce au aflat polițiștii?

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost găsit decedat în centrul Chișinăului, în fața unui market de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Corpul neînsuflețit a fost depistat astăzi, în jurul orei 04:53.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii Inspectoratului sectorului Centru au fost sesizați prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat care a comunicat că a văzut pe cineva fără suflare. La fața locului au fost orientate și îndreptate echipajele Batalionului de patrulare și reacționare operativă a Direcției de Poliție, grupa operativă a IP Centru și medicul legist.

S-a stabilit că angajatul marketului a depistat bărbatul și a solicitat intervenția serviciilor specializate. Totodată, din discuțiile cu angajații magazinului, s-a aflat că bărbatul pe parcursul nopții a stat pe parapetul din preajma localului și a consumat băuturi alcoolice, fiind în stare de ebrietate avansată.

Ulterior, polițiștii au stabilit identitatea bărbatului, acesta având vârstă de 34 de ani. La examinarea cadavrului, în regiunea capului a fost stabilită o plagă care preliminar este caracteristică căderii de la înălțime, însă alte urme de luptă ori moarte violentă nu au fost depistate.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, pentru a fi efectuate expertizele de rigoare și stabilită cu exactitate cauza decesului. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal.

Articole asemănătoare

Back to top button