fbpx

ultima oră | Violeta Ivanov va candida la funcția de președintă din partea Partidului ȘOR: „Credem în Moldova”

Violeta Ivanov va lupta pentru funcția de președintă a Republicii Moldova din partea Partidului ȘOR. Decizia a fost luată la ședința Consiliului Național Politic al formațiunii, astăzi – 6 septembire, și anunțată într-un briefing de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Din păcate, situația din țară este grea. Partidele au adus la ceea că mulți oameni trăiesc prost. Oamenii au obosit de lupte politice. Partidul ȘOR a demonstrat că nu promite, dar muncește. Vrem să facem o țară puternică, bogată și frumoasă. Candidatul nostru cu siguranță va fi gata să pună în funcțiune planul PP ȘOR – de a salva țara. Candidata noastră este Violeta Ivanov”, a anunțat liderul formațiunii, Ilan Șor.

Violeta Ivanov: „Mulțumesc colegilor care îmi sunt alături și care au avut încredere în capacitățile mele. Astăzi este cea mai importantă zi din cariera mea politică. Dar nu o să vorbesc despre emoții, o să spun de ce am decis să candidez în această perioadă dificilă și importantă pentru țară. Președintele este un părinte al întregului popor, care ghidează celelalte instituții ale statului, pentru ca să se asigure că toate acțiunile sunt pentru binele cetățenilor.

Mă lansez în această cursă pentru că este timpul să dăm insitituției prezidențiale rolul dat de Constituție. Cunosc exact atribuțiile șefului statului și fac parte dintr-o echipă care își onorează angajamentele. Eu, ca mamă, știu cum să-mi apăr familie, iar toți cetățenii trebuie să fie ca o familie. Cred în Moldova”.

Articole asemănătoare

Back to top button