fbpx

ultima oră | Peste 50 de persoane bolnave de coronavirus s-au stins din viață în Moldova. Cine sunt ultimii pacienți care au pierdut lupta cu boala?

Actualmente, în Moldova s-au confirmat 51 de cazuri de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu virusul COVID-19. Cei mai mulți dintre ei aveau și alte boli în afară de coronavirus.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform MSMPS, ultimele persoane decedate sunt o femeie de 63 de ani din capitală, altă pacientă de aceeași vârstă din Orhei, un bărbat de 46 de ani din Glodeni și o femeie de 68 de ani din Fălești. Pacienții menționați sufereau și de alte boli cronice, printre care afecțiuni cardiace, diabet sau hipertensiune. Totodată, în cadrul briefingului din această dimineață s-a anunțat și despre decesul unui bătrân internat la spitalul din Cahul.

Precizăm că, până la această oră, în țara noastră sunt înregistrate 2049 de cazuri de coronavirus. Dintre acestea, 1914 au fost confirmate în laborator, iar 135 – în baza criteriilor clinico-epidemiologice. În același timp, 235 de persoane au fost externate.

CITEȘTE ȘI:

Cele peste 130 de persoane care sunt tratate la domiciliu vor fi, totuși, testate la COVID-19. „Există potențial”

Articole asemănătoare

Back to top button