fbpx

ultima oră | Avem 640 de decese provocate de coronavirus. Detalii despre ultimii cinci bolnavi răpuși de boală

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre încă cinci decese provocate de coronavirus. Numărul persoanelor răpuse de boală a ajuns la 640. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul caz se referă la Tatiana Iurlova, în vârstă de 57 de ani, care activa în calitate de soră-gospodină, în cadrul secției consultative a Spitalului Raional Briceni. Aceasta a fost internată pe 28 iunie, la Spitalul Clinic Republican.

Al doilea caz se referă la o femeie de 64 de ani, din raionul Ocnița. Aceasta a fost internată pe 7 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Pacienta suferea de urolitiază, pionefroză și insuficiență poliorganică.

A mai decedat o femeie de 58 de ani, din mun. Bălți. Aceasta a fost internată pe 30 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Pacienta suferea de bronșită cronică obstructivă, hepatită virală cronică C și boală renală cronică.

Următorul caz se referă la o femeie de 63 de ani, din raionul Hîncești. Pacienta a fost internată pe 18 iunie, la Institutul Oncologic. Aceasta suferea de mielom multiplu, insuficiență renală cronică și trombocitopenie secundară.

Utimul caz se referă la un bărbat de 65 de ani, din mun. Chișinău. Acesta a fost internat pe 18 iunie, la Institutul Oncologic. Pacientul suferea de mielom multiplu, agranulocitoza și boală renală tubulo-interstițială.

Articole asemănătoare

Back to top button