fbpx

Trădare sau nu? Cum comentează Dodon plecarea lui Ceban și crearea noului partid

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu a fost mirat de decizia primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban, de a-și crea Mișcarea Alternativă Națională. Mai mult, Igor Dodon nu o consideră „trădare”, menționând că actualul edil este cel mai bun pe care l-a avut capitala. Declarația a fost făcută marți, 18 ianuraie, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Nu a consultat și timpul o să arate a fost o mișcare corectă sau nu. E proiectul nostru sau nu e al nostru? E al lui personal. El a decis să se miște așa. Va fi partid politic sau nu, va fi decizia dumnealui. Sunt gata să-i susțin, nu să le încurcăm. Ca primar, noi îl susținem”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisunii „Puterea a patra”.

De asemenea, președintele de onoare al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, a mai declarat că nu discută cu Ion Ceban alte subiecte decât cele ce țin de Chișinău.

„Eu nu discut cu Ion Ceban subiecte legate de partide politice. Noi discutăm subiecte care țin de Chișinău. Eu nu o să-mi permit niciodată, cum își permitea fostul meu conducător de partid, să spun la toți trădători. Eu le urez succese. Timpul va arăta”, a mai menționat Dodon.

Amintim că la sfârșit de an, primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat că părăsește PSRM și își creează propriul partid numit Mișcarea de Alternativă Națională (MAN). Anunțul a fost făcut joi, 30 decembrie, în cadrul unui briefing de presă.

Articole asemănătoare

Back to top button