fbpx

ultima oră | Ion Ceban anunță că părăsește PSRM. Edilul de Chișinău își creează propriul partid

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat că părăsește Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) și își crează propriul partid numit Mișcarea de Alternativă Națională (MAN). Anunțul a fost făcut joi, 30 decembrie, în cadrul unui briefing de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„O guvernare mai proastă decât actuala, Republica Moldova nu a avut niciodată”

Edilul capitalei nu a ezitat să critice guvernarea, acuzându-o „de lipsă de pregătire profesionistă”. Totodată, Ceban a mai menționat că oamenii sunt nemulțumiți de scumpiri și de incompetența Guvernului, care „a promovat în funcții rude, verișoare ori soții”.

„La nivel național avem lipsă de pregătire profesionistă. Mesajele despre democrație și lupta cu corupția sunt un paravan al ilegalităților care se comit pentru preluarea instituțiilor în stat. Cu ce ne-am ales noi înscăunării acestei guvernări?”, spune Ion Ceban.

Fostul socialist a anunțat și despre crearea noului său partid – Mișcarea Alternativă Națională.

„Știu că toți așteaptă o alternativă care să-i unească pe toți, să construiască un viitor, să aibă grijă de oameni în primul rând și de interesele lor, o alternativă a lucrului făcut nu a vorbelor deșarte și a promisiunilor uitate show-urilor ieftine. Îmi pasă de ceea se întâmplă. Astăzi lansez Mișcarea Alternativă Națională, ideea îmi aparține, iar echipa îmi este alături”, a mai menționat Ion Ceban în cadrul briefingului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button