fbpx

TOP 3 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie pentru a-ți ușura viața

Accesoriile de bucătărie și vesela potrivită reprezintă întotdeauna o investiţie bună şi utilă, doar, în final, toată lumea mănâncă! Chiar și pentru cei ce nu sunt pasionați de gătit, tot este mai plăcut să-ţi petreci timpul într-o bucătărie elegantă şi este mai uşor dacă ai accesoriile de bucătărie necesare pentru a face procesul cât mai rapid și plăcut. Acest lucru este necesar nu doar pentru satisfacerea așteptărilor gastronomice, ci și pentru o sănătate mai bună.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, mai jos găsești o listă cu 3 lucruri ce nu trebuie să lipsească din bucătăria ta.

Un set de cratițe

În zilele noastre, orice bucătărie ar trebui să fie delegată cu un set de cratițe, care ar putea fi folosite la prepararea diverselor feluri de mâncare. În cazul în care poți cumpăra mai multe modele, este necesar să alegi vase pentru cereale, orez, legume, supe și compoturi. Poți cumpăra un set de două, trei, cinci, șapte cratițe cu dimensiuni diferite. O gamă largă de modele din aceeași colecție îți permite să echipezi cu succes arsenalul bucătăriei într-un stil similar.

O tigaie

Unul dintre cele mai utilizate și versatile ustensile de bucătărie este tigaia. Este preferabil ca aceasta să fie cât mai ergonomică, pentru posibilitatea de a fi utilizată de către oricine. Cu o asemenea tigaie timpul de preparare al bucatelor este redus la minim, plus – ea nu necesită mentenanță suplimentară. Tigăile sunt un tovarăș de încredere pentru orice situație, pe care știi că te poți baza. Dacă, suplimentar, îi vei acorda puțină atenție la achiziție, tovarășul nepretențios se poate transforma într-o adevărată mână de aur pentru feluri de mâncare sofisticate și foarte gustoase.

Forme de copt

Oricât ne-am strădui noi acum să ne iasă o prăjitură bine din prima, parcă mamele și bunicile noastre o făceau și mai bine. De ce? Pentru că acestea cunoșteau un ingredient secret, și anume acela că formele de copt de bună calitate, te ajută să duci la bun sfârșit orice rețetă. În plus, cheia succesului nu este doar alegerea materialului potrivit, ci și al designului, care poate adăuga desertului o notă de unicitate.

Fie că ești pasionat de gătit sau nu te pricepi prea bine, nu uita că dacă vrei să te bucuri de aromele și textura mâncării făcute acasă, ai nevoie de veselă pentru prepararea bucatelor cu ajutorul cărora să gătești cele mai delicioase mâncăruri. Savurează plăcerea bucatelor bine preparate cu ajutorul veselei și gadgeturilor de bucătărie disponibile la prețuri avantajoase în magazinul Promstore. Acum vesela pentru gătit este doar la un click distanță.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button