fbpx

The Sims 4 – Jocul video de simulare a vieții adaugă noi elemente: Cicatrici, aparate auditive și bibliorafturi la alegerile personajelor

The Sims 4 a adăugat o selecție de upgrade-uri, inclusiv aparate auditive, cicatrici de chirurgie de top și shapewear, în cea mai recentă actualizare, transmite AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unul dintre cele mai bine vândute jocuri video din toate timpurile, The Sims permite jucătorilor să recreeze viața unor oameni virtuali care trăiesc într-un cartier suburban. A fost lansat pentru prima dată în anul 2000. Jocul, care se schimbă și evoluează în mod constant, permite acum jucătorilor să creeze atât personaje cu dizabilități, cât și transsexuali, precum și să selecteze noi articole de îmbrăcăminte, printre care se numără și bretele de piept.

Atunci când creează un Sim, jucătorii pot selecta acum articole medicale de purtat, inclusiv aparate auditive disponibile în 15 culori diferite, care pot fi purtate pe una sau pe ambele urechi, de către orice personaj, inclusiv de către copiii mici.

Monitoarele de glucoză sunt, de asemenea, disponibile pentru Sims de la vârsta de copil și pot fi adăugate pe oricare dintre brațe sau pe partea inferioară a abdomenului.

Reprezentând personajele transsexuale, Sims adolescenți și bărbați mai în vârstă pot adăuga cicatrici de chirurgie la personajele lor. Cicatricile de top surgery sunt linii orizontale de țesut cicatricial rămase după operația de la femeie la bărbat.

Sims adolescenți și Sims mai în vârstă pot selecta, de asemenea, binders, care aplatizează sânii, și shapewear pentru partea inferioară pentru personajele lor.

Fanii transsexuali și cei cu dizabilități au lăudat rapid jocul pentru incluziunea sa, Simmer T_Sizzler scriind: „În cele din urmă capabil să dea Sims noastre transmasculine și nonbinare Sims cicatrici de chirurgie de top. Îmi place realismul. @TheSims, nu aveți idee câți oameni tocmai ați ajutat prin faptul că vă puteți vedea în acest joc. Imaginați-vă toți copiii trans din dulap care văd această actualizare.”

Jucătorul surd @LuddySimmer a scris: „Nu m-am gândit niciodată că într-o zi mă voi putea reprezenta în The Sims, dar mă bucur că este aici.” În timp ce @Parkingjm a scris: „De fapt, îmi vine să plâng pentru că actualizarea Sims include monitoare de glicemie, așa cum am făcut-o și eu.”

Articole asemănătoare

Back to top button