fbpx

surse | Noi detalii despre presupusa nuntă a feciorului lui Chicu: Angajații restaurantului ar fi fost amenințați cu pedepse penale dacă divulgă informații

Angajații restaurantului unde ar fi avut loc presupusa nuntă a feciorului lui Ion Chicu ar fi fost amenințați cu pedepse penale dacă divulgă informații despre eveniment, transmite realitatea.md, cu referire la surse anonime. Conform portalului menționat, personalului i-ar fi fost confiscate telefoanele pe durata ceremoniei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sursa citată scrie că după ce blogherul Ilie Plămădeală, cunoscut și drept The Duck Show, a publicat un filmuleț în care relata despre presupusul eveniment, premierul ar fi fost gata să îl amâne, însă până la urmă s-ar fi decis ca acesta să aibă loc, dar cu măsuri sporite de securitate.

Angajații care au deservit banchetul ar fi fost informați că, dacă va exista scurgere de informație, ei ar putea fi pasibili de răspundere penală pentru că ar fi pus în pericol viața prim-ministrului și a familiei lui, relatează realitatea.md.

Precizăm că, ieri, în presă au apărut informații precum că Ion Chicu ar fi socru mare, iar nunta feciorului său s-ar juca la o vinărie din suburbia capitalei. Pentru jurnaliști, însă, accesul a fost restricționat chiar și pe drumul de acces spre locație, acesta fiind împânzit de agenții de securitate. Evenimentul s-ar fi desfășurat în situația când astfel de ceremonii sunt interzise în Moldova prin decizia CNESP, anunțată chiar de premier.

Odată cu apariția informațiilor despre presupusul eveniment, ZUGO a încercat să obțină o reacție de la consilierul premierului, responsabil de domeniul comunicării. El, însă, ne-a închis, rugând să îi expediem un mesaj. Ulterior, întrebările transmise de noi atât pe rețelele de socializare, cât și la telefonul mobil, au rămas fără răspuns.

CITEȘTE ȘI:

Ion Chicu a participat la o nuntă cu peste 100 de persoane? Un deputat PAS a sesizat MAI și IGP

foto, video | Prim-ministrul ar fi astăzi socru mare. O vinărie din țară a fost împânzită de agenți de pază

 

Articole asemănătoare

Back to top button