fbpx

Ion Chicu a participat la o nuntă cu peste 100 de persoane? Un deputat PAS a sesizat MAI și IGP

Radu Marian, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a sesizat Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției, în legătură cu desfășurarea pe 28 august a unei nunți cu participarea a peste 100 de persoane. Se presupune că la ceremonie a luat parte inclusiv premierul Ion Chicu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul Radu Marian a scris pe pagina sa de Facebook că la eveniment ar fi participat și alți demnitari înalți de stat.

„Dodon e în a treia vacanță a anului, iar servitorul său – Chicu, face o nuntă fastuoasă, sfidând flagrant interdicțiile Comisiei Excepționale. Am trimis o sesizare la MAI și Poliție pentru a trage la răspundere organizatorii acestei nunți. Iată așa se distrează cei mai înalți demnitari de stat, în timp ce oamenii se sufocă în izolare și în sărăcia cauzată de criza pandemică”, a menționat parlamentarul.

Ieri, 28 august, în presă a apărut informația precum că Ion Chicu ar fi participat la nunta fiului său. Ceremonia ar fi fost organizată la o vinărie din Moldova. ZUGO a încercat să ia legătură cu consilierul pentru comunicare al oficialul, însă nu am primit un răspuns.

Menționăm că, potrivit dispoziției publicate de Comisia națională extraordinară pentru sănătate publică pe 26 august, desfășurarea nunților este interzisă.

Articole asemănătoare

Back to top button