fbpx

Surprizele Târgului: Fanfara Moș Crăciunilor, artiști autohtoni și program de divertisment pentru copii pe 7 ianuarie

Organizatorii Târgului din capitală au pregătit mai multe surprize pentru oaspeții evenimentului. Astfel, programul artistic de Crăciun pe rit vechi va începe pe 7 ianuarie, la ora 14:00, iar în scena vor evolua mai multe ansambluri și artiști autohtoni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primii vor susține un concert în era liber, chiar lângă brad, membrii Orchestrei Model a Ministerului Afacerilor Interne, iar câteva ore mai târziu, Fanfara Moș Crăciunilor va aduce în scenă melodii de sezon. La 18:00 spectatorii vor avea ocazia să o asculte pe Geta Burlacu, iar spre seară vor dansa sub ritmurile Ansamblului „Fluieraș”. În același timp, copii vor putea să vizioneze desenele animate „Alba ca Zăpada” și „Bambi”.

În cea de-a doua zi de Crăciun pe stil vechi, pe 8 ianuarie, începând cu ora 14:00, va cânta Fanfara Poliției de Frontieră a MAI. După amiază vor evolua colective muzicale din raioanele Cantemir și Căușeni, iar concertul festiv va fi încheiat de Gheorghe Țopa, Nelly Ciobanu și dansatorii de la „Black and White”.

Cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun, organizată sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, se va încheia pe 15 ianuarie.

Articole asemănătoare

Back to top button