fbpx

Surpriză emoționantă pentru prințul George. Bunicul său îi va dărui același cadou pe care l-a primit când avea vârsta lui

Deși mai este timp până la ziua de naștere a prințului George, bunicul său – prințul Charles – s-a gândit deja la cadoul pe care vrea să i-l facă. Acest dar l-a primit și el când avea vârsta micuțului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un interviu radio, acordat lui Alan Titchmarsh, Charles a povestit despre copilăria sa, mărturisind că a fost mereu înconjurat de muzică. Cu toate acestea, nu experimentase nimic în acest sens până la vârsta de 7 ani, atunci când bunica sa l-a dus să vadă spectacolul de balet Bolshoi, care venise pentru prima dată în Regatul Unit. Acesta a fost un moment important pentru el.

„Bunica mea obișnuia să asculte muzică, așa că mereu auzeam ceva. Însă cred că prima oară când chiar am devenit conștient a fost atunci când bunica mea, Regina Elisabeta, m-a dus la Coven Garden, la vârsta de 7 ani. A fost în 1956, la spectacolul susținut de baletul Bolshoi. A fost prima lor vizită în Regatul Unit și nu aș putea niciodată să uit acel moment incredibil.

M-am simțit de-a dreptul inspirat. Din motivul acesta mi se pare foarte important ca bunicii sau alte rude să ducă copiii atunci când au o vârstă apropiată de 7 ani să experimenteze o formă de artă, să vadă un spectacol”, a spus prințul.

Bunicul lui George nu știe încă dacă va fi posibil să-l surprindă cu acest cadou în timpul apropiat, dat fiind consecințele pandemiei, însă spune că – odată ce se va putea merge la spectacole – cu siguranță îl va duce pe George, transmite elle.ro.

Menționăm că ziua micuțului George, care are acum 6 anișori, este sărbătorită pe 22 iunie. El este fiul prințului William, duce de Cambridge, și al soției acestuia – Catherine, ducesă de Cambridge. De asemenea, George e primul nepot al prințului Charles și al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma bunicului și a tatălui său. El mai are o surioară – prințesa Charlotte, și un frățior – prințul Louis.

Articole asemănătoare

Back to top button