fbpx

„Știți bine că o zi a președintelui costă cetățenii 100.000 de lei”. Scrisoare deschisă pentru Dodon din partea unui deputat

Deputatul Platformei DA, Liviu Vovc i-a adresat o scrisoare deschisă lui Igor Dodon, în care îi cere acestuia să își încheie mandatul mai devreme decât 25 decembrie. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Recent cetățenii au ales un nou președinte, iar ieri mandatul i-a fost validat.  Votul oamenilor a fost o reacție firească la cum a fost și este guvernată țara, când oamenii au văzut unde ne-ați adus dvs. și guvernul de buzunar al dvs. Asta a fost voința cetățenilor și apreciez că ați recunoscut înfrângerea.

 Vreau însă să vă întreb un lucru: de ce este nevoie să mai așteptăm două săptămâni? Oare nu e de ajuns cât ați chinuit acest popor?”, a întrebat Vovc.

De asemenea, reprezentantul Platformei DA a mai adăugat că o zi a președintelui ar costa cetățenii cam 100.000 de lei, ceea ce ar însemna că timp de două săptămâni, cât a mai rămas din mandatul președintelui în exercițiu, vor fi cheltuite 1,4 milioane de lei.

„Știți bine că o zi a președintelui costă cetățenii 100.000 lei. Aceasta ar însemna 1,4 milioane lei pentru încă două săptămâni. Cu acești bani am putea cumpăra 57 aparate de respirație care sunt extrem de necesare în criza pandemică în care ne aflăm.

Cu acești bani am putea dota cu mobilier șase grădinițe. Am putea renova veceurile în cinci școli așa cum ați renovat veceul de la Hiliuți. Am mai putea face și multe alte lucruri”, a spus deputatul.

Și fruntașii Platformei DA au propus ca președinta aleasă, Maia Sandu, să fie învestită în funcție imediat după data de 10 decembrie, atunci când Curtea Constituțională ar urma se expună asupra validării mandatului acesteia.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button