fbpx

Spitalul din Comrat primește deja pacienții suspectați sau bolnavi de coronavirus. Câte persoane au fost internate?

La spitalul din Comrat au fost internate deja primele persoane suspectate că ar avea coronavirus. Despre asta relatează presa locală cu referire la Svetlana Duleva, şefa Direcţiei sănătate şi protecţie socială în cadrul administrației de la Comrat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oficiala precizează că este vorba despre o femeie și fiica acesteia, originare din raionul Vulcănești. Cele două au revenit acum o săptămână din străinătate și au fost internate noaptea trecută. Pacientelor le-au fost prelevate probe, iar doctorii sunt în așteptarea rezultatelor testului.

Dacă diagnoza nu va fi confirmată, bolnavele vor fi transportate acasă. În același timp, Duleva consideră că spitalul din Comrat le poate oferi pacienților îngrijiri medicale corespunzătoare și nu este inferior instituțiilor strategice din capitală.

Precizăm că, până acum, în țara noastră s-au confirmat 423 de cazuri de coronavirus. Cinci persoane au decedat, 23 s-au tratat. Autoritățile au activat și spitalele raionale, printre care și cel din Comrat, pentru a interna bolnavii.

CITEȘTE ȘI:

Primul caz confirmat de coronavirus în Găgăuzia! Pacientul este internat la un spital din Chișinău

Bolnavii cu forme ușoare de coronavirus ar putea fi internați și în spitalele raionale dacă numărul pacienților va crește. Anunțul ministrei Sănătății

Articole asemănătoare

Back to top button