fbpx

Soția opozantului Navalnîi i-a adresat o scrisoare lui Putin. Femeia cere permisiunea liderului de la Kremlin pentru a-și transporta soțul în străinătate

Soția opozantului Navalnîi i-a adresat o scrisoare lui Putin. Femeia cere permisiunea liderului de la Kremlin pentru a-și transporta soțul în străinătate după ce doctorii din orașul rusesc Omsk au interzis acest lucru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iulia Navalnaia a declarat jurnaliștilor ruși că transferul soțului său în Germania ar fi împiedicat intenționat. Ea mai afirmă că spitalul unde se află soțul său ar fi fost împânzit de persoane necunoscute în uniforme, dar și în civil, iar ei nu i s-ar fi permis să discute cu medicii germani care au ajuns la fața locului.

Amintim că, informația despre o eventuală otrăvite a lui Navalnîi a fost făcută ieri de secretara sa de presă, Kira Irmîș, care a comunicat că activistul este inconștient și a fost conectat la aparatele de respirație asistată.

Ulterior, în presa internațională au apărut informații precum că substanța care ar fi provocat intoxicația ar fi periculoasă nu doar pentru opozant, dar și pentru cei care se află în jurul lui, însă acestea au fost infirmate ulterior.

Articole asemănătoare

Back to top button