fbpx

Solidaritate pentru familia lui Igor Ciofu: Strângere de fonduri pentru a sprijini rudele ofițerului cu trei copii, răpus la Aeroport

A fost inițiată o strângere de fonduri pentru a ajuta familia lui Igor Ciofu, angajatul în securitatea aeroportuară care a fost ucis pe 30 iunie pe Aeroportul Internațional Chișinău (AIC). Bărbatul avea 40 de ani și era tată a trei copii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scopul inițiativei cu titlul „Ajutăm familia lui Igor Ciofu” este de a aduna 20 de mii de euro, iar în momentul publicării acestei știri au fost adunați peste trei mii de euro.

„După ce infractorul l-a doborât la pământ pe polițistul de frontieră Serghei Munteanu, Igor s-a repezit să-l scape din minele acestui ucigaș, dar din păcate a fost zdrobit de glonte, o faptă eroică, Slava Eroului!”, se arată în descrierea strângerii de fonduri.

Doritorii pot dona încă 28 de zile, accesând acest link.

Igor Ciofu activa în serviciul de securitate al aeroportului din 2022, fiind ofițer pensionat din cadrul SPPS.

Amintim că două persoane au fost ucise în urma focurilor de armă de vineri seara de la Aeroport. Agresorul este un cetățean din Tadjikistan de 43 de ani. Cetățeanului străin care a împușcat i s-a interzis intrarea în Republica Moldova. Acesta a luat arma unui polițist de frontieră.

Procuratura Generală a deschis un dosar penal pe acest caz.

Articole asemănătoare

Back to top button