fbpx

A doua victimă a atacului armat de la aeroport avea 40 de ani și era tată a trei copii

„Cu adâncă durere în suflet anunțăm despre decesul tragic al colegului nostru, Ciofu Igor, aflat la datorie pentru a asigura securitatea și integritatea pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău”. Anunțul a fost făcut de aeroportul din Chișinău, la câteva ore după ce un atac armat a luat viața a două persoane și a rănit încă una vineri după-amiază.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

video | Primele înregistrări video cu schimburile de foc de la aeroportul din Chișinău

„Întregul colectiv al aeroportului e alături de familia îndurerată a colegului nostru. Exprimăm sincere condoleanțe şi susținere familiei îndoliate și prietenilor, în aceste momente dificile.

Inspector de securitate, Ciofu Igor, avea doar 40 de ani, un tata iubitor a 3 copii. Activa în serviciul securitate al aeroportului din 2022, fiind ofițer pensionat din cadrul SPPS”, se arată în mesajul aeroportului.

Vezi și: Sandu, după atacul de la Aeroport: Transmitem sincere condoleanțe. Instituțiile statului sunt în alertă sporită

„Tragicul eveniment a dus în neființă și pe colegul nostru de la Poliția de frontieră, domnul Muntean Serghei.

Colectivul ÎS „Aeroportul Internațional Chișinău” vine cu un mesaj de condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor domnului Muntean Serghei”, se mai arată în mesaj.

Cine este atacatorul de la aeroport și cum a reușit să împuște mortal un polițist și un agent de pază

Află AICI toate detaliile despre atacul armat de la Aeroportul Internațional Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button