fbpx

Solicitate, dar și bine cotate: Cât primesc celebritățile de la Hollywood pentru o producție cinematografică?

De mult timp se cunoaște faptul că celebritățile de la Hollywood primesc sume colosale pentru participarea în cardul producțiilor cinematografice. Cu toate acestea, nu toți cunosc câți bani ajung în buzunarele vedetelor pentru apariția lor într-un singur film.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, salariile actorilor precum Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Tom Cruise, Margot Robbie, Will Smith, Ryan Reynolds și Idris Elba, pentru producțiile din 2019 și 2020, variază între 2,5 și 27 de milioane de dolari.

Will Smith, pentru rolul de polițist în „Bright 2” a primit de la Netflix 35 de milioane de dolari.

Ryan Reynolds a fost remunerat cu 27 de milioane de dolari pentru a juca în „Six Underground”, iar Denzel Washington ar fi cerut 30 de milioane de dolari pentru a susţine un film de acţiune pentru companie, înainte de a opta pentru alte proiecte, transmite news.ro.

Deși 1986, Tom Cruise se putea lăuda cu 20 de milioane de dolari pentru a-l juca pe Maverick, reluarea rolului său celebru în „Top Gun: Mavarick” a fost remunerată cu o sumă relativ modestă, între 12 și 14 milioane de dolari.

Jessica Chastain, pentru rolul său din „It: Chapter 2” (Warner Bros.) va primi 2,5 milioane de dolari. Filmul va fi lansat pe 6 septembrie 2019.

Joaquin Phoenix va primi 4,5 milioane de dolari pentru rolul din „Joker” (Warner Bros.), ce va fi lansat pe 4 octombrie 2019.

Pentru apariția în „Bad Boys for Life” care va fi lansat pe 17 ianuarie 2020, Martin Lawrence va primi 6 milioane de dolari.

Kristen Stewart va fi plătită cu 7 milioane de dolari pentru a juca în „Charlie’s Angels”, film care urmează a fi lansat pe 15 noiembrie 2019.

Ben Affleck va primi 8 milioane de dolari pentru rolul din „Triple Frontier” (Netflix), care a fost lansat pe 15 martie 2019. Aceeași sumă ar putea-o primi și Idris Elba, pentru „Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw”, care va fi lansat pe 2 august 2019.

Marggot Robbie va primi un salariu între 9 şi 10 milioane de dolari pentru rol în „Birds of prey” care va avea premiera pe 7 februarie 2020.

Leonardo di Caprio şi Brad Pitt vor fi plătiţi fiecare cu 10 milioane de dolari pentru rolurile din „Once Upon a Time in Hollywood” (Sony), care va apărea în cinematografe pe 26 iulie 2019.

Emily Blunt va avea un salariu de 12-13 milioane de dolari pentru un rol în „A Quiet Place 2”, care va fi difuzat începând cu 15 mai 2020.

Jason Statham va fi plătit cu 13 milioane de dolari pentru rolul din „Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw”.

Robert Downey Jr. va primi 20 de milioane de dolari pentru rolul din „The Voyage of Doctor Dolittle”, care va apărea pe 17 ianuarie 2020. Acelaşi salariu va avea şi Dwayne Johnson pentru rolul din „Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw”.

Articole asemănătoare

Back to top button