fbpx

Situație dramatică la spitalul din Fălești. Doar șase medici lucrează în trei schimburi pentru a salva viețile pacienților

Din 47 de medici, doar șase mai lucrează la spitalul din Fălești. Despre asta anunță primarul orașului, Alexandr Severin, citat de Congresul Autorităților Locale din Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor, în total, instituția medicală are 120 de angajați. Dintre ei, 32 au virusul COVID-19 iar circa 70 se află în carantină. Totodată, din numărul total de 47 de doctori, 20 sunt în concediu de boală sau în concediu din cont propriu și doar șase medici lucrează în trei schimburi.

Actualmente, spitalul din Fălești primește doar pacienți bolnavi de coronavirus. Ceilalți sunt transferați la alte instituții medicale pentru a primi îngrijirile corespunzătoare.

Precizăm că, potrivit informațiilor MSMPS, din numărul total de 2049 de cazuri de COVID-19 în Moldova, 80 sunt din Fălești.

CITEȘTE ȘI:

Ieri au fost externate 64 de persoane. În următoarele 14 zile, pacienții tratați de coronavirus trebuie să respecte regimul de autoizolare

Cele peste 130 de persoane care sunt tratate la domiciliu vor fi, totuși, testate la COVID-19. „Există potențial”

Articole asemănătoare

Back to top button