fbpx

Și anul acesta vom avea iarmaroacele pascale. Unde vor fi amplasate tarabele producătorilor autohtoni?

În mod tradițional, în ajunul sărbătorilor pascale, pe mai multe străzi din capitală vor apărea tarabe la care producătorii autohtoni vor putea comercializa produse de patiserie, lumânări confecționate manual și alte obiecte confecționate de meșterii populari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În sectorul Centru târgurile vor fi amplasate pe Șoseaua Hîncești 58, strada Academiei 7, strada Ismail 84, bulevardul Dimitrie Cantemir 5 și strada Mitropolit Varlaam 63.

Pretura sectorului Rîșcani a permis organizarea târgurilor pascale pe strada Bogdan Voievod 1/1, la intersecția străzilor Bogdan Voievod și Kiev, bulevardul Moscova 9 și 18, strada Andrei Doga 35, strada Calea Moșilor 2/1, strada Nicolae Dimo 17/1, strada Calea Orheiului 105/1 și strada Doina 203.

În sectorul Buiucani, ca și în anii precedenți, târgul va fi deschis doar pe strada Calea Ieşilor 2. La fel și în sectorul Ciocana tarabele vor fi amplasate la intersecția străzilor Mircea cel Bătrîn și Alecu Russo. Tototodată, pretura sectorului Botanica nu a stabilit deocamdată adresele.

Pentru a participa la iarmaroacele pascale, agenții economici trebuie să obțină autorizație de la preturi, iar participarea la târg este gratuită.

Articole asemănătoare

Back to top button