fbpx

Sheriff Tiraspol și-a întărit lotul cu fotbaliști școliți la cluburi de top

Sheirff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, a semnat cu Tyler Reid, un fundaș lateral-dreapta, care a făcut primii pași în fotbal la academiile cluburilor engleze mai sus-menționate, iar în 2017 a câștigat cu Swansea City titlul în Premier League Cup, campionatul echipelor de tineret „Sub-21” de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În ultimii trei ani, Tyler Reid a jucat la cluburi din Finlanda, ultimul fiind Vaasan Palloseura, locul trei în clasamentul final al primei divizii finlandeze în sezonul precedent, transmite Moldova1.md.

Un alt jucător care s-a format în Anglia și a semnat cu Sheriff este Thierry Nevers. Atacantul a început să practice fotbalul la academia de fotbal a lui FC Reading. Nevers a jucat în ultimii ani la echipa de tineret al clubul West Ham United.

Sheriff Tiraspol a transferat, deasemeni, și trei fotbaliști din America Latină. Este vorba despre atacantul uruguayan Maicol Ferreira, dar și de doi fotbalilști brazilieni: mijlocașul Ramon Vinicius și fundașul Rodrigo Freitas, discipol al celebrului club brazilian FC Sao Paulo. Tustrei au jucat, în mare parte a carierelor lor, la cluburi din țările respective.

Câteva zile mai devreme, clubul tiraspolean a anunțat oficial transferul mijlocașului uruguayan Mario Garcia. Astfel, numărul fotbaliștilor ce s-au alăturat lotului „galben-negrilor” în această iarnă a ajuns la șase.

Sheriff are programat un cantonament în Turcia, pe durata căruia va disputa patru meciuri amicale.

Articole asemănătoare

Back to top button