fbpx

Se va întâlni Maia Sandu cu Putin dacă devine președintă? Răspunsul liderei PAS

Maia Sandu ar accepta să aibă o întrevedere cu Vladimir Putin dacă devină președintă. Aceasta afirmă, însă, că va negocia cu el în contextul problemelor pe care la are Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sandu a precizat că, în cazul unei eventuale victorii, va avea întrevederi cu oficiali și lideri de stat, în urma cărora să poată soluționa anumite probleme ale țării. În context, lidera PAS i-a menționat și pe președinții țării vecine, Klaus Iohannis și Vladimir Zelensky.

„Voi discuta în funcție de interesele cetățenilor mei. Nu voi cere nimic personal. Cetățenii mei sunt importanți pentru mine, voi discuta în interesele lor și asta mă va ajuta. Sunt o persoană sinceră. Nu am nimic de ascuns. Asta va face relațiile previzibile, deoarece ce gândesc aceea spun”, a declarat Maia Sandu într-un interviu realizat de jurnalistul ucrainean Dmitrii Gordon.

Amintim că, în cadrul discursurilor electorale, Igor Dodon menționa că relațiile cu Federația Rusă s-ar putea răci în cazul în care Sandu va deveni președintă. Pe de altă parte, lidera PAS susține că vrea să consolideze relațiile cu Kremlinul și să deblocheze exporturile, acuzând președintele în exercițiu că acesta le-ar permite doar pentru unele companii.

CITEȘTE ȘI:

Maia Sandu: Ucraina ar trebui să învețe de la Moldova în cazul conflictului din Donbas

Articole asemănătoare

Back to top button