fbpx

Schimbarea de la iPhone care îți vine în ajutor: Cum se transformă telefonul tău

iPhone-ul tău ar putea afișa, în curând, un pic mai multe decât știai că poate face atunci când se află în modul blocat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sursele Bloomberg susțin că actualizarea iOS 17 de la Apple va introduce un ecran de blocare care transformă efectiv un iPhone într-un afișaj inteligent, scrie Playtech.

Se pare că ai putea avea parte de elemente din calendar, notificări și alte detalii într-un aspect cu contrast ridicat care amintește de ceea ce ai vedea, de regulă, pe Amazon Echo Show sau pe Google Nest Hub.

Se bănuiește că noul ecran de blocare este mai avansat decât cel adus de Google pe Android 10, în 2019, și este comparabil cu o funcție a tabletei Amazon Fire.

Apple nu a vrut să dezvăluie prea multe detalii, înainte de marea lansare oficială

Apple a refuzat să dea din casă, din păcate, mizând pe mister absolut. Se așteaptă ca gigantul să introducă iOS 17 la Worldwide Developer Conference (WWDC), în data de 5 iunie și să lanseze versiunea finală nu mai devreme de luna septembrie.

Nu se menționează dacă iPad-ul va avea, sau nu, o funcționalitate similară, deși iPadOS a rămas în urmă mult față de iOS, în ceea ce privește funcții precum personalizarea ecranului de blocare.

Este posibil ca aceasta să nu fie singura inițiativă de afișare inteligentă abordată de Apple. Se zvonește că gigantul tehnologic dezvoltă mai multe dispozitive inteligente pentru acasă care ar putea include un ecran montabil.

De asemenea, se crede că upgrade-ul iOS 17 face parte dintr-un efort ceva mai amplu de a evidenția informații live, inclusiv o reproiectare majoră a watchOS, axată pe widget-uri.

Mai multe surse au susținut că iOS 17 ar putea include o serie de modificări semnificative, cum ar fi încărcarea laterală a aplicațiilor.

De asemenea, este posibil să observi îmbunătățiri ale colaborării video SharePlay și ar putea fi mai ușor să transmiți conținut AirPlay către televizoarele hotelurilor și alte dispozitive.

Articole asemănătoare

Back to top button