fbpx

Șase puncte de trecere a frontierei cu Ucraina își reiau activitatea

Activitatea a șase puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene se restabilește, cu menținerea restricțiilor de rigoare în scopul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19. Acțiunea are loc în baza deciziilor autorităților și în coordonare cu structurile de frontieră și vamale din Ucraina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, începând de astăzi, 29 mai, ora 08:00, prin punctele de trecere a frontierei menționate (mai jos) este reluat traficul atât pentru călători, cât și pentru transportatorii de mărfuri, însă cu respectarea restricțiile existente. Totodată, în punctele de trecere deschise traficului, autoritățile ucrainene vor autoriza traversarea frontierei de stat și în regim pietonal.

PTF comun Palanca-Maiaki-Udobnoe (rutier/internațional);
PTF Ocnița – Sokireanî (rutier/internațional);
PTF Larga – Kelmențî (rutier/internațional);
PTF Larga – Kelmențî (feroviar/internațional);
PTF Criva – Mamaliga (feroviar/internațional);
PTF Basarabeasca – Serpniovo (feroviar/internațional).

Amintim că, în conformitate cu deciziile Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și cele ale Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, se mențin restricțiile și măsurile de control la traversarea frontierei de stat pe ambele sensuri, inclusiv pentru tranzitarea teritoriul Republicii Moldova.

Vă îndemnăm înainte de a planifica călătoria să vă informați din surse oficiale despre situația la frontieră. Astfel, pe pagina oficială a Poliției de Frontieră puteți vizualiza harta punctelor de trecere active și închise.

CITEȘTE ȘI:

Mai multe persoane care trec frontiera și nu au simptome ale coronavirusului vor putea evita autoizolarea. La cine se referă decizia?

Articole asemănătoare

Back to top button