fbpx

Sărbătoare cu intervenția IGSU. O tânără de 24 de ani a murit într-un grav accident de mașină

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, salvatorii IGSU au intervenit în peste 50 situații de risc. Potrivit responsabililor, angajații instituției au fost solicitați la lichidarea mai multor focare de ardere, deblocări de uși, dar și acțiuni de descarcerare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Intervenția salvatorilor a fost solicitată în această noapte pe traseul din apropiere localității Terebna, raionul  Edineț. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 03:33. Un automobil de model Opel Vectra a suportat un accident rutier, iar mijlocul de transport a fost proiectat într-un copac.

Salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare pentru două persoane, conducătorul auto, care a fost transportat la spital cu diverse traume, dar și pentru o femeie în vârstă de 24 de ani, care a decedat pe loc. Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

Prima situație de ieri în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc pe traseul Orhei – Telenești, unde un automobil de model Audi a fost cuprins de flăcări. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat pe 28 aprilie, la ora 11:20. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori care a reușit lichidarea focului. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști.

Un alt incendiu a avut loc în localitatea Dobrușa, raionul Șoldănești. Potrivit IGSU, o femeie în vârstă de 84 de ani a încercat să aprindă focul în sobă, folosind un lichid ușor inflamabil. După ce bătrâna a aprins chibritul, substanța s-a inflamat, iar hainele și lucrurile din jur au fost cuprinse de flăcări. În urma arderii, femeia a decedat pe loc, fiind găsită carbonizată de vecini.

Menționăm că, pentru prevenirea și lichidarea situațiilor de risc, ieri au intervenit 224 de salvatori și pompieri cu 62 autospeciale.

Articole asemănătoare

Back to top button