fbpx

Șapte moldovence, traficate în Turcia și impuse să presteze servicii sexuale timp de doi ani. Femeia care le-a racolat și-a primit pedeapsa

O locuitoare a raionului Ialoveni a fost condamnată la 16 ani de închisoare pentru trafic de persoane și copii. În perioada anilor 2014 – 2016, sub pretextul unui loc de muncă bine plătit, învinuita a racolat șapte tinere din familii social-vulnerabile, printre care şi o minoră, pe care le-a transportat şi obligat să se prostitueze în Turcia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Zilnic, acestea erau impuse să presteze servicii sexuale într-un apartament din Istanbul, iar venitul era colectat de inculpată, victimelor revenindu-le doar o mică parte din el. Întoarse acasă, fetele au depus plângeri, pe acest caz fiind iniţiate cauze penale.

Inculpata a fost reținută anul trecut în Grecia după ce a fost anunțată de autoritățile Republicii Moldova în căutare internațională. La solicitarea procurorilor moldoveni, femeia a fost extrădată, deferită justiției și trasă la răspundere penală în statul nostru.

Articole asemănătoare

Back to top button