fbpx

Sandu și Usatîi, cu site-uri de campanie identice. Surse: Ar fi consultați și de aceeași persoană

Un fost consilier al lui Vlad Plahotniuc i-ar consulta pe Maia Sandu și Renato Usatîi în această campanie electorală. Potrivit investigației realizate de către jurnaliștii de la scheme.md, ar fi vorba despre cetățeanul român Andrei Stoiciu.

Jurnaliștii fac referire la legăturile pe care le-ar avea fiecare dintre cei doi cu cetățeanul român. Potrivit sursei, lui Usatîi acesta i-ar fi fost recomandat chiar de Plahotniuc, iar Maia Sandu l-ar fi cunoscut prin intermediul Băncii Mondiale.

„Dacă lidera PAS poate fi conectată de Stoiciu prin intermediul Băncii Mondiale, acolo unde a prestat și ea în tinerețe și prestează Stoiciu acum, atunci lui Usatîi pe Stoiciu i l-ar fi putut recomanda însăși oligarhul fugar din Miami sau anturajul acestuia, pentru că Stoiciu a muncit în echipa lui Plahotniuc pe când nici aparent și nici în realitate Usatîi nu avea conflicte cu cel supranumit Al Capone de Grozești. Indiferent de motivele reale pentru care Maia Sandu și Renato Usatîi ar apela la serviciile aceluiași specialist, apare întrebarea logică: sponsorii și supervizorii externi ai celor doi sunt comuni și economisesc?”, se arată în investigație.

Foto: scheme.md

Precizăm că, recent, presa a relatat despre faptul site-ul de campanie al Maiei Sandu este identic cu cel al lui Renato Usatîi. Asemănarea a fost descoperită de către internauți, care au scris despre asta pe Facebook. Maia Sandu, însă, neagă că ar exista vreo legătură în acest caz.

În cadrul emisiunii Politica de la TV8, Sandu a declarat că pagina sa web a fost elaborată de oamenii din PAS, nu de o companie. Ea afirmă că nu știe de ce și site-ul Partidului Nostru arată similar și că dacă oamenii vor să învețe de la formațiunea sa, echipa nu se supără.

Articole asemănătoare

Back to top button