fbpx

„Să fiți precauți și să vă îngrijiți și de sănătate”. Mesajul Maiei Sandu cu ocazia Crăciunului pe stil vechi

Șefa statului a venit cu un mesaj de felicitare pentru cetățeni cu ocazia Crăciunului pe stil vechi, sărbătorit astăzi de o parte a populației Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Astăzi este Crăciunul pe stil vechi, prilej cu care transmit gânduri bune, însoțite de urări de sănătate și de bucurie, tuturor celor care serbează în această zi Nașterea Domnului!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

„Vom sta la masa de sărbătoare împreună cu familia și prietenii – și pentru că suntem în vremuri de pandemie, vă rog să fiți precauți și să vă îngrijiți și de sănătate. Vom vorbi cu oamenii dragi aflați departe, cărora le ducem dorul, și ne vom aminti de cei plecați dintre noi. Ne vom bucura că ni s-a dat încă un an în care să facem mai bune lumea și locul în care trăim. Dintotdeauna, Crăciunul este sărbătoarea care ne poate aduce mai aproape unii de alții și ne poate face mai uniți. Trebuie doar să ne deschidem inimile.

Crăciun fericit!”, a mai scris președinta.

Vezi și: video | Mesajul președintei Maia Sandu cu prilejul Anului Nou 2022: „În mijlocul schimbărilor și provocărilor, să găsim timp și să ne bucurăm”

Articole asemănătoare

Back to top button