fbpx

video | Mesajul președintei Maia Sandu cu prilejul Anului Nou 2022: „În mijlocul schimbărilor și provocărilor, să găsim timp și să ne bucurăm”

Președinta Maia Sandu a publicat mesajul de felicitare cu ocazia Anului Nou 2022. Șefa statului a vorbit în limba română, însă a trecut și la rusă preț de câteva zeci de secunde. La final, Sandu a urat un an nou bun în câteva limbi ale minorităților etnice din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dragi prieteni, 2021 a fost un an complicat, dar și un an bun. A fost un an al schimbărilor și al provocărilor, un an în care cetățenii țării noastre au demonstrat rezistență, maturitate și înțelepciune, un an în care oamenii au redevenit stăpâni în țara lor.

În 2022 vom continua proiectul de reconstruire a țării. Renovarea casei noastre, Republica Moldova, necesită multă muncă, în toate domeniile, și trebuie să o clădim pe un fundament de încredere. Nu va fi ușor, nu va fi atât de repede cum ne dorim, dar lucrând cot la cot, vom reuși să construim împreună casa în care să ne trăim atât noi, cât și copiii noștri, clipele de bucurie”, a spus șefa statului.

În mijlocul schimbărilor și provocărilor, să găsim timp și să ne bucurăm pentru fiecare zi trăită. Fericirea, dragostea există. Și sunt lângă noi și în noi. În lucruri simple, în cuvinte care să îi mângâie pe cei de alături sau de departe, în bunul-simț, în munca făcută cu responsabilitate, în grija și micile gesturi de atenție față de oameni”, a mai spus ea.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button