fbpx

video | Să te trezești la Chișinău, să iei prânzul la Roma, iar cina – la Barcelona. Un pilot AirMoldova, despre cum e să lucrezi printre nori

Cât de magnific ar fi să te trezești la Chișinău, să iei prânzul în capitala Italiei – Roma, iar cina să o savurezi în unul dintre cele mai frumoase orașe ale Peninsulei Iberice – Barcelona? Răspunsul l-au aflat jurnaliștii TVR Moldova de la pilotul companiei AirMoldova, Mihail Iova, cu ocazia Zilei Mondiale a Aviației și Cosmonauticii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul emisiunii „Matinalii”, tânărul a povestit despre cum e să lucrezi printre nori:

Ulterior, pe contul ei de Facebook, una dintre prezentatoarele emisiunii, Ilinca Avram, și-a exprimat gratitudinea față de piloți și toți cei care oferă oamenilor posibilitatea de a trăi o viață mai bună și plină de experiențe.

Felicitări tuturor celor care fac această minune posibilă. Și spun minune pentru că este incredibil să ai posibilitatea să te trezești la Chișinău, să iei prânzul în Roma, iar cina în Barcelona. Mulțumim pentru grija cu care ne aduceți de fiecare dată la destinație, a scris Ilinca în descrierea fotografiei în care apare alături de chipeșul și experimentatul pilot de la AirMoldova.

De menționat că, acum câteva zile, Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că, în urma unor verificări minuțioase efectuate inclusiv cu Agenția de Siguranță Aeronautică Europeană, AirMoldova corespunde normelor și standardelor internaționale din domeniu și asigură un nivel înalt de siguranță.

Amintim că AirMoldova este cea mai mare companie moldovenească în domeniu, care operează zboruri în cele mai frumoase și populare destinații printre moldoveni, fie că este vorba de orașe europene sau asiatice. Printre acestea sunt Roma, Geneva, Barcelona, Paris, Dubai, Londra, Madrid, Nisa, Veneția etc.

Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat, zilele trecut, că din 26 aprilie AirMoldova va lansa curse regulate spre Nisa (Franța), iar din 18 mai – spre Izmir (Turcia).

Articole asemănătoare

Back to top button