fbpx

Rezultatele remarcabile ale Moldtelecom din 2018, consemnate şi prin trofeul „Mercuriul de Aur” obţinut în cadrul concursului Marca Comercială

Compania Moldtelecom a fost decernată cu premiul mare „Mercuriul de Aur”, în cadrul nominalizării „Liderul anului” la concursul naţional „Marca Comercială”, ediţia a XVI-a.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceste trofee nu sunt altceva decât confirmarea faptului că Moldtelecom respectă angajamentele luate de a crea oferte şi servicii cu maximum de beneficii pentru abonaţi şi de a oferi acestora o experienţă incomparabilă în utilizarea serviciilor.

 

An de an, Moldtelecom este decernat cu trofeu şi diplomă de onoare în cadrul concursurilor naţionale, ceea ce vine să susţină alegerea şi încrederea oferită de către abonaţi.

Pe lângă această nominalizare importantă, Moldtelecom a obţinut şi titlul de Laureat în cadrul concursului – Realizări în domeniul calităţii. În acest sens, Moldtelecom a reuşit în anul 2018 să obţină o ameliorare a calităţii reţelelor companiei care au contribuit la îmbunătățirea substanţială a calităţii în prestarea serviciilor.

Conform datelor interne ale companiei, a fost redus cu 15% numărul deranjamentelor înregistrate la toate serviciile oferite. O ameliorare de remarcat, cu 10%, se atestă, în special, la numărul incidentelor în oferirea serviciului de Internet fix ceea ce este o bună performanţă şi un avantaj competitiv.

Rezultatele anului 2018 în cifre arată că pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă Unite performează cu o creştere de 2,5% la numărul de abonaţi, adică de 4 ori mai mult faţă de piaţă. În ce priveşte veniturile, acestea au crescut timp de un an cu 8,5 %, depăşind evoluţia pieţii tocmai de 13 ori.

Un rezultat la fel de remarcabil se atestă şi pe piaţa serviciilor de Internet mobil. Această piaţă a înregistrat scăderi la numărul total de abonaţi cu 0,7%, iar la venituri cu 0,67%, în timp ce creşterea abonaţilor Unite este de 2,3% şi depăşeşte de două ori piaţa.

La Internet fix de bandă largă, Moldtelecom continuă să fie lider incontestabil având şi cea mai mare contribuţie la creşterea totală a pieţei. Compania deţine o cotă de piaţă de 62,4% după abonaţi şi de 64% după venituri.

Moldtelecom se bucură de o majorare însemnată şi pe piaţa serviciilor de televiziune digitală. La numărul de abonaţi, Moldtelecom a înregistrat o creştere de 10,2%, iar la venituri comparativ cu anul 2017, compania s-a bucurat de o majorare de 7,1% .

Toate aceste rezultate sunt încununate frumos, de cele mai importante premii, diplomă de onoare, „Mercuriul de Aur” şi Laureat în domeniul calităţii obţinute în cadrul celor mai însemnate concursuri naţionale „Marca Comercială” şi „Premiul Calităţii”.

P.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button