fbpx

Revenirea la baștină costă! Cât scot din buzunar moldovenii pentru bilete la cursele charter?

Moldovenii care se află acum în străinătate și vor să revină acasă scot din buzunare cel puțin 160 de euro, preț care nu include taxe adiționale. ZUGO a investigat subiectul și a aflat care este prețul unui bilet cu charterul spre Chișinău din diferite colțuri ale lumii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moldovenii care au revenit de la Moscova pe 27 și 28 martie au achitat câte 20.000 de ruble rusești pentru un bilet. Pentru cursa charter de la Verona, efectuată pe 28 martie, s-a luat câte 170 de euro de la fiecare pasager. Zborurile de la Paris spre Chișinău, efectuate pe 31 martie și 2 aprilie, i-au costat pe fiecare dintre conaționalii reveniți câte 253 de euro.

Moldovenii care se aflau la Nice au plătit câte 210 euro fiecare pentru a reveni acasă pe 1 aprilie, iar cei care se întorc astăzi de la Praga au cheltuit câte 205 euro pentru un bilet la avion. Totodată, conaționalii care vor ateriza mâine cu avionul Londra-Chișinău trebuie să scoată din buzunar câte 221 de euro pentru un bilet.

Informațiile au fost colectate de la companiile care operează aceste zboruri. Conform lor, suma indicată nu include taxa agenției organizatoare. Ulterior, vom reveni cu informații noi, referitoare la alte curse.

Precizăm că, potrivit deciziei autorităților, toate persoanele care intră în Moldova sunt obligate să achite polița de asigurare medicală. În următoarele două săptămâni, la Chișinău vor putea reveni, cu zboruri charter, conaționali din Italia, Franța, Portugalia, Rusia, Germani Belgia, Polonia, Irlanda, Regatul Țărilor de Jos, Marea Britanie și Cehia.

CITEȘTE ȘI:

doc | Prețul unui zbor charter spre Moldova va include și costul testului pentru depistarea coronavirusului

https://zugo.md/toate-stirile/lista-tuturor-zborurilor-charter-spre-moldova-in-perioada-6-19-aprilie-cum-te-poti-inregistra-in-lista-de-asteptare/91210/toate-stirile

Articole asemănătoare

Back to top button