fbpx

Reprezintă o amenințare? Fostului candidat al PSRM la primăria Bălți, Maxim Moroșan, i-ar fi fost interzisă intrarea în România

Socialistul Maxim Moroșan anunță că marți, 9 aprilie, i-ar fi fost interzisă intrarea în România, fiind reținut la punctul de trecere a frontierei Sculeni timp de o oră și jumătate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, interdicția i-ar fi fost impusă de autoritățile române pe motiv că ar reprezenta „o potențială amenințare la adresa securității naționale” a țării.

„Astăzi, 9 aprilie, la ora 9 dimineața, am fost reținut la granița României, în punctul de trecere al frontierei Sculeni. Timp de o oră și jumătate m-au ținut la acest punct al frontierei, ca într-un final să mi se comunice că mi se refuză intrarea în România. Paradoxal este că interdicția mi-a fost impusă din cauza unei presupuse „amenințări la adresa securității naționale a României”, în ciuda faptului că urma să vizitez această țară pentru prima dată. Înainte de aceasta, nu vizitasem deloc țări europene”, a declarat Maxim Moroșan.

Amintim că România a aplicat interdicții de intrare pentru 116 persoane, participante la protestele lui Șor de la București în timpul congresului Partidului Popular European.

Articole asemănătoare

Back to top button