fbpx

Reforma fiscală, apreciată în sectorul farmaceutic: Ne-a permis să fim mai competitivi

Potrivit lui Iurie Bezer, proprietarul unei rețele de farmacii din țară, modificările în legislația fiscală, adoptate vara trecută de către actuala guvernare, au un efect benefic asupra economiei țării și acoperă necesitățile populației.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un interviu, Iurie Bezer a declarat că în urma reformei, companiile farmaceutice au simțit din plin reducerea poverilor fiscale, iar aceste modificări au fost un imbold de a deveni mai competitivi pe piață. Totodată, acesta a lăudat și compensarea totală de către stat a unor produse medicamentoase, spunând că astfel, o mare parte a populației are acces la asigurarea unui tratament corespunzător.

„Este un pas important. Aproape o treime din farmaciile noastre sunt deschise în satele Moldovei, iar asta e o decizie benefică pentru cele mai defavorizate pături ale populației”, a mai spus omul de afaceri.

Amintim că pachetul de legi care vizează „mica reformă fiscală” prevede ca minimul de existență nu va mai fi impozitat. Astfel, pentru impozitul pe venit se introduce o cotă unică de 12% ( de la 18%).

Articole asemănătoare

Back to top button