fbpx

Recompensă pentru persoanele care vor informa despre consumul neautorizat de gaze

„Chișinău-Gaz” anunță că persoanele care vor informa despre consumul neautorizat de gaze naturale vor beneficia de recompense. Cuantumul recompensei oferite pentru fiecare caz dezvăluit, în cazurile de conectare neautorizată la rețeaua de gaze naturale, se va calcula și se va plăti după ce consumatorul final va rambursa întreaga sumă a prejudiciului calculat către furnizorul de gaze naturale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cetățenii sunt îndemnați să raporteze cazuri de intervenție în funcționarea echipamentului de măsurare, care a dus la neînregistrarea sau înregistrarea incompletă a cantităților de gaze naturale consumate, încălcarea integrității echipamentului de măsurare și a sigiliilor aplicate; folosirea de către consumator a echipamentelor care utilizează gaze în așa fel încât să afecteze performanța și corectitudinea citirii echipamentelor de măsurare; înlocuirea neautorizată a echipamentelor de măsurare; demontării samavolnice a echipamentului de măsurare gaze.

Informarea SRL „Chișinău-Gaz”, despre consumul neautorizat/neînregistrat de gaze naturale poate fi efectuată prin intermediul telefonului de încredere al Întreprinderii – (373) 22 578-180.

Recompensa persoanelor se efectuează în conformitate cu prevederile art.1659 – 1962 din Codul Civil al Republicii Moldova, care sunt transpuse în Regulamentul intern al Întreprinderii, aprobat prin Ordinul Directorului, subliniază instituția.

Articole asemănătoare

Back to top button