fbpx

Reacția democraților la înfrângerea din anticipate: „Felicitări colegilor din PAS pentru o victorie istorică. Așteptările sunt istorice și ele”

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a suferit aseară înfrângerea la alegerile parlamentare anticipate. PDM a acumulat doar 1,81 % din voturile cetățenilor Republicii Moldova. Astfel, reprezentanții partidului au venit cu o reacție pe Facebook la ce întâmplate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vicepreședinta PDM, Monica Babuc nu uită să le mulțumească colegilor de partid, care după spusele ei „fara niciun dubiu sunt oamenii cei mai buni, mai profesionisti si mai dedicati ai acestei tari”

„La câte lovituri din spate, din față, din exterior și din interior am avut parte în ultimii doi ani, suportând ponoasele unor pacate pe care nu noi le-am săvârșit și încercând să păstrăm resursa umana deosebită a acestui partid – cei circa 50 de mii de oameni ai lui, care ar face cinste oricărei echipe politice, cred că am putea fi mândri de prestația majorității deputaților, miniștrilor, primarilor, președinților de raion și consilierilor locali, precum și a liderilor de echipe politice ale PDM.

Sunt absolut sigură că noua și frumoasa istorie a PDM, a unui partid de centru-stanga proeuropean și cu valori identitare românești clare abia începe”, scrie fosta ministră a educației, pe pagina sa de Facebook.

Aceasta vine și cu un mesaj „falșilor amici și colegi”:

„Conformiștilor care au știut să folosească momentele de vârf ale PDM pentru a-și realiza propriile interese iar în perioadele de cumpana au întors spatele, au sarit în alte bărci, sau au lovit sub centură! A fost o lecție bună de viață chiar și pentru un om experimentat ca mine. Totuși, e hilar să-și închipuie cineva că lovitul în foștii coechiperi sau amnezia raportată la activitatea în PDM le-ar putea servi drept colac de salvare pentru ieșirea triumfală la alte maluri, decât cele pe care cresc trandafirii”, a mai menționat Monica Babuc.

La final, politiciana a felicitat câștigătorii acestui scrutin electoral, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

„Și da! Felicitări colegilor din PAS pentru o victorie istorică! Mult succes și dârzenie , căci așteptările sunt istorice și ele! Așteptăm vremurile bune!”, a conchis Babuc.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button