fbpx

Radu Albot, pe tabloul principal al turneului din Miami. Moldoveanul se pregătește să-l învingă pe Roger Federer

Tenismenul moldovean, Radu Albot, s-a calificat pe tabloul principal al turneului ATP Masters 1000 „Miami Open 2019”, asta după ce sportivul l-a învins, a doua oară în această lună, pe adversarul american, Mitchell Krueger, locul 170 în clasamentul mondial. Lupta a fost câștigată în două seturi, cu scorul 6:3 7:5.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, potrivit Federației Naționale de Tenis a Moldovei, Radu Albot a învins și în meciul cu Matthew Ebden, locul 50 la mondiale, cu scorul 6:0 3:2, asta după ce adversarul său a decis să se retragă din competiție.

Sportivul se pregătește acum pentru o nouă provocare. În meciul de astăzi, 22 martie, acesta va lupta cu jucătorul renumit, Roger Federer, pentru calificare în runda a treia a turneului ATP Masters 1000 „Miami Open 2019”. Jucător elvețian de tenis de câmp a deținut locul 1 în clasamentul ATP timp de 310 săptămâni.

Menționăm că tenismenul nostru participă și în proba de dublu a turneului, formând pereche cu Nikoloz Basilashvili din Georgia, numărul 19 în clasamentul mondial la simplu. Primii adversari ai duetului vor fi perechea nipono-britanică Ben McLachlan și Neal Skupski.

Citește și: foto | Premieră în istoria sportului moldovenesc. Radu Albot a fost desemnat unul dintre 50 cei mai buni tenismeni din lume

foto | Dormea în sălile de sport, doar ca să economisească bani. Radu Albot, pentru New York Times: „Nu vreau să-mi închei cariera și să văd că tenisul este mort în țara mea”

Articole asemănătoare

Back to top button