fbpx

Promisiunea lui Filip față de președinții de raioane: „Banii o să-i primiți, o să-i transferăm la timp”

Situația actuală privind evoluțiile politice din țară a fost discutată la Guvern de către premierul Pavel Filip în cadrul unei ședințe cu participarea președinților de raioane, dar și a membrilor Cabinetului de miniștri. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prim-ministrul a spus că autoritățile publice locale nu vor avea greutăți financiare în acordarea salariilor pentru bugetari: „Banii o să-i primiți, o să-i transferăm la timp, salariile o să fie date la timp și proiectele pornite – tot la timp vor fi executate”.

„Instituțiile statului lucrează în regim normal și chemarea mea către dvs. este să asigurați această muncă în folosul cetățeanului, pentru că dincolo de aceste show-uri politice care se întâmplă în țara noastră, în spatele nostru stau oamenii și asta este cel mai important. Ei nu trebuie să sufere și nu trebuie să simtă luptele și polemicile politice”, a subliniat Pavel Filip.

Totodată, președinții de raioane au solicitat continuarea proiectelor sociale pornite de Guvernul Filip, precum „Prima Casă”, „Drumuri Bune” și au continuat să discute unele probleme în dezvoltarea mai multor inițiative de infrastructură mai vechi.

Articole asemănătoare

Back to top button