fbpx

Procurorul general a anunțat unde se află Vlad Plahotniuc

Ultimele informații obținute de procurorii moldoveni arată că fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, s-ar afla în Turcia, La Istanbul. Cel puțin asta a sugerat procurorul general, Alexandr Stoianoglo, marți seara, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În pofida faptului că anul trecut autoritățile turce ne-au anunțat că Vlad Plahotniuc a părăsit țara, avem canale oficiale și neoficiale, și.. totuși, Plahotniuc se află la Istanbul”, a spus Stoianoglo.

Potrivit procurorului general, Vlad Plahotniuc a încercat să obțină cetățenia turcă, însă fără succes.

Stoianoglo a precizată că în prezent se caută posibilități pentru a începe din nou procedura de anunțare în căutare a lui Plahotniuc prin intermediul Interpol, întrucât cererea precedentă a fost respinsă. „Probatoriul care a fost prezentat acolo probabil nu a fost convingător pentru reprezentanții Interpol”, a menționat procurorul general.

Amintim că, anterior, și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că Vlad Plahotniuc se află la Istanbul. Potrivit primarului de Bălți, Plahotnicu uneori călătorește și în Ciprul de Nord.

Articole asemănătoare

Back to top button