fbpx

Pro Moldova – înregistrat oficial ca partid politic. „Curând vom anunța candidatul pentru alegerile prezidențiale”

Grupul Pro Moldova a fost înregistrat oficial ca partid politic și susține că, în timpul apropiat, va anunța candidatul formațiunii pentru alegerile prezidențiale din acest an.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut astăzi, 22 iunie, într-o conferință de presă. Liderul noului partid politic a declarat că Pro Moldova militează pentru un stat de drept în care toate ramurile cooperează pentru binele cetățeanului.

Partidul politic Pro Moldova este înregistrat oficial în Republica Moldova. La sfârșitul săptămânii trecute, pe 18 iunie, Pro Moldova a fost înregistrat oficial după îndeplinirea tuturor cerințelor legale. Au fost colectate mai mult de 6000 de semnături, au fost constituite 23 de organizații teritoriale, iar la începutul lunii iunie am organizat Congresul de constituire.

Ne adresăm oamenilor activi care sunt dezamăgiți de felul în care se guvernează țara, noi suntem partidul cetățenilor care muncesc, care cred în drepturile lor și cred că țara poate fi mai prosperă și mai unită. Pro Moldova a apărut în contextul unei crize morale și are o echipă bine pregătită.

În perspectiva alegerilor din toamnă, Pro Moldova va avea o poziție pragmatică, susține o economie socială de piață, militează pentru un stat de drept în care toate ramurile cooperează pentru binele cetățeanului.
Țara este într-o stare catastrofală. Trebuie sa fie luate măsuri. Cu întreaga echipa suntem în fața voastră ca să facem acest anunț. În timpul cel mai apropiat vom anunța candidatul Pro Moldova pentru alegerile prezidențiale din toamnă”, a declarat Candu.

Articole asemănătoare

Back to top button