fbpx

Președintele PLDM, Tudor Deliu, candidat la alegerile parlamentare. În ce circumscripție va lupta?

Președintele PLDM, Tudor Deliu, este cel care candidează din partea formațiunii la funcția de deputat în Parlament. Acesta va lupta pe circumscripția nr.33, care cuprinde suburbiile Băcioi, Codru, Durlești, Sângera și Trușeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Decizia a fost anunțată după ședința Consiliului Politic Național al Partidului Liberal Democrat din Moldova, care a avut loc astăzi și la care s-a decis participarea PLDM cu candidați proprii.

Consiliul a aprobat sloganul de campanie al PLDM pentru apropiatele alegeri locale. În context, secretarul general, Alexandru Fetescu, a menționat ce „riscuri” presupune „acapararea instituțiilor de stat de către un partid care reperezintă deschis interesele Rusiei”.

„Dacă PSRM va pune mâna și pe primării, după alegerile locale lucrurile se vor agrava și mai mult. Vom avea un regres general, pentru că modelul de guvernare care se implantează nu este unul democratic, ci unul autoritar, departe de interesele naționale. Astfel, se va pune capac la toate procesele începute pe integrarea în spațiul european. Cred că PLDM este în putere să schimbe această traiectorie nefastă. Vom bate la fiecare poartă și vom explica oamenilor despre pericolul ce ne amenință”, a spus Alexandru Fetescu.

Președintele Tudor Deliu a mulțumit membrilor CPN pentru încrederea acordată, exprimându-și convingerea că PLDM, în apropiatele alegeri, va obține un rezultat onorabil.

Amintim că și activistul civic, Oleg Brega, a anunțat de curând că participă la alegerile parlamentare, în circumscripția nr. 33.

Articole asemănătoare

Back to top button